ПЕРЦІ ПО-ПРОВАНСЬКИ
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Солодкі перці різного кольору
3 шт.
-
Свіжі ароматні трави – орегано, чебрець, базилік
-
Зубчик часнику
1 шт.
-
Кедрові горіхи
20 г
-
Сік лимону
-
Оливкова олія
-
Сіль та перець
-
Зернистий сир
100 г
-
Оливки
90 г
-
Інструкція приготування
- Перці злегка полити оливковою олією.
- Запікати 20 хвилин при 180ºC. Потім зняти з них шкірку та видалити зернята.
- З базиліку, часнику, соку лимону, кедрових горіхів та оливкової олії приготувати песто за допомогою блендера чи ступки. Додати сіль та перець.
- Подати страву, щедро посипати зернистим сиром, свіжими травами, полити соусом песто, додати оливки та горішки.
А ЯК ЗРОБИТИ ЩЕ ПРОСТІШЕ?
Можна замінити традиційний кедровий горіх, який використовують при приготуванні соусу песто, на волоський горіх чи лісовий. Смачного!