КУРКА З ГРИБАМИ В СМЕТАННОМУ СОУСІ

З таким рецептом ніхто не помітить. Перевірено!


НЕ ХВИЛЮЙСЯ, ТАМ ЛИШЕ МАЛЕНЬКА ПОДРЯПИНА

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Курячі гомілки

      6 шт.

    • Морква

      1 шт.

    • Сметана

      3-4 ст. л.

    • Печериці

      500 г

    • Вода

      3/4 скл.

    • Цибуля

      1 шт.

    • Часник

      1 зубчик

    • Олія, сіль, спеції

      за смаком

Інструкція приготування

  1. Обсмажити цибулю, часник та пецериці до золотистого кольору.
  2. Курячі гомілки обсмажити окремо до золотистої скоринки.
  3. Додати натерту моркву, підсмажені печериці, сметану, ¾ склянки води, цибуля, часник та спеції.
  4. Тушкувати 30-35 хв до готовності.