КУРЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ ЗІ СМЕТАННИМ СОУСОМ
ТАТО - КОРОЛЬ КУЛІНАРІЇ
У справжнього короля має бути фірмова страва
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Куряче філе
2 шт.
-
Масло вершк.
80 г
-
Яйця
2 шт.
-
Борошно
1 скл.
-
Панірувальні сухарі
1 скл.
-
Сіль, перець
за смаком
-
Сметана
200 г
-
Мариновані огірки
4 шт.
-
Зелена цибуля
30 г
-
Часник
2 зубчики
-
Інструкція приготування
- Приготувати соус: змішати сметану із натертими на тертці маринованими огірками, часником та подрібненою цибулею. Посолити та поставити у холодильник.
- Куряче філе покласти між двома шарами плівки і акуратно відбити до товщини 1 см. Посолити і поперчити.
- Збити яйця в глибокій тарілці з дрібкою солі до однорідності.
- Занурити філе спочатку в борошно, далі в яєчну масу, потім обваляти в сухарях. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Подавати зі сметанним соусом.