ТОРТ «АЙСБЕРГ»
СМАЧНІШЕ, НІЖ У ЙОГО МАМИ
Рецепт, від якого він буде у захваті. Перевірено!
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Яйця
6шт
-
Борошно
180г
-
Цукор
310г
-
Розпушувач
1,5 ч.л.
-
Сметана
500г
-
Какао
1,5 ст. л.
-
Шоколад
100г
-
Ваніль
за смаком
-
Інструкція приготування
- Яйця з цукром (160 г) збити міксером до густої пінки. Додати сметану (100 г) та перемішані какао, розпушувач та борошно. Обережно перемішати все лопаткою.
- Випікати корж 40-45 хв при температурі 180 °С до готовності.
- Для крему: збити міксером сметану (400 г), цукор (150 г) та ваніль.
- Порізати корж трикутниками, вмокнути в сметанний крем та встановити у вигляді гір на тарілку.
- Прикрасити розтопленим або тертим шоколадом та поставити в холодильник на кілька годин.