ПАСТА ЗІ СМЕТАННО-ГРИБНИМ СОУСОМ
ЯК ПІДНЯТИ ЧОЛОВІКА З ДИВАНУ
Заради такої смакоти навіть Шарик з печі зістрибує! Перевірено!
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Макарони для пасти
300 г
-
В’ялені томати
100 г
-
Сметана
250 г
-
Цибуля
1 шт.
-
Гриби
350 г
-
Сіль, перець
за смаком
-
Інструкція приготування
- Обсмажити порізані цибулю та гриби до золотистого кольору, додати сметану, сіль та перець за смаком.
- Відварити макарони в підсоленій воді майже до готовності.
- Перекласти відварені макарони на пательню з грибами і сметаною, тушкувати все разом 3-4 хв.
- Викласти на тарілку, зверху посипати порізаними смужками в'ялених томатів.