МОЛОЧНЕ – ЯГІДНЕ ЖЕЛЕ
ЯК ПІДНЯТИ ЧОЛОВІКА З ДИВАНУ
Заради такої смакоти навіть Шарик з печі зістрибує! Перевірено!
РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
Основні інгредієнти
-
-
Молоко
500 мл
-
Цукор
80 г
-
Желатин
15 г
-
Ваніль
за смаком
-
Ягоди
300 г
-
Інструкція приготування
- Желатин залити 200 мл молока, перемішати та залишити на 15 хвилин, після поставити на повільний вогонь і прогріти до його розчинення.
- Решту молока, цукор та ваніль, помішуючи, довести до кипіння. Додати розчинений в молоці желатин, перемішати та охолодити.
- Викласти ягоди, залити їх молочною сумішшю, охолодити та поставити в холодильник до повного застигання.